Preloader Close

Funkcionalni konsalting

Konsultantska podrška u procesima

Za razliku od većine standarda koje kompanije uvode zbog traženog nivoa kvaliteta, standarde unapređenja procesa uvodimo zbog sebe, zbog potrebe da se poveća protočnost, smanje troškovi po jedinici proizvoda/usluge, smanje rasipanja u vidu vraćanja, ponavljanja, gomilanja i grešaka. Uvodimo ih i da bi povećali motivaciju i očekivanja zaposlenih, znajući da su upravo oni koji ,,kriju” rešenja i da su oni nosioci promena. 

U deset godina rada u okviru Adizes SEE razvijena je metodologija koja objedinjuje Lean metode, tehnike i alate optimizacije procesa i Adizes alate za upravljanje promenama i vođenje timova. Ovaj pristup je testiran i unapređenje u više iteracija.

Praktična primena u kompanijama svih delatnosti čini nas pouzdanim da možemo pružiti konkretne rezultate i dugoročne benefite u radu sa klijentom.  

Awesome Image
Vodič kroz Adizes metod

Primena metodologije

Preuzmite (1.5 mb)

Rezultati projekata

Analiza aktivnosti, gep analize sa predlozima, MDC mapa odabranog procesa, definisane bazne i pomoćne aktivnosti, uočavanje, klasifikacija i predlozi za eliminisanje rasipanja, hodogram proces,  Kanban u fizičkom i digitalnom formatu, akcioni plan. 

Trajanje projekata:  2 do 12 meseci

Hajde da popijemo kafu i bolje se upoznamo.

Popunute formu, naš tim će vas kontaktirati za sve dodatne informacije.

  Česta pitanja

  • 01. Čime se Adizes bavi?
   Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu i uspešno pruža usluge razvoja kompanija i zaposlenih. Od početka radimo i kao deo mreže Adizes Institute iz Santa Barbare, SAD, tako da se deo naših aktivnosti obavlja po licenciranoj Adižes metodologiji. Adizes SEE se bavi: reorganizacijom kompanija baziranom na Adižes metodologiji, projektima unapređenja poslovanja i razvojem kapaciteta menadžera i zaposlenih kroz ciljano kreirene programe i timski rad. Mi smo i pioniri edukativnih i konsultantskih usluga namenjenih porodičnim kompanijama našeg regiona sa svim njegovim specifičnostima u procesu biznis transfera.
  • 02. Gde se nalazite?
   Teritorijalno smo organizovani kroz tri filijale – Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina, sa kancelarijama u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, te centralom u Novom Sadu i aktivno smo prisutni u svim zemljama jugoistočne Evrope.
  • 03. Šta je to Adizes metodologija?
   U svojoj jednostavnosti i praktičnosti, primenjivana od strane Adizes SEE već decenijama. Adižes metodologija pruža dokazan i sistematičan okvir za održivi razvoj organizacija, u kontinuelno menjajućem okruženju. Prihvatajući neminovnost promena, i uvažavajući činjenicu da one mogu dovesti do internih konflikta, Adižes obezbeđuje liderima alate pomoću kojih mogu da se fokusiraju na ključne promene i aktiviranje svih potencijala organizacije. Praktikujući metodologiju na način koji je razumljiv baš svim menadžerima i zaposlenima u organizaciji, pomažemo prevazilaženju otpora neminovnim promenama i doprinosimo kolektivnom radu i individualnoj odgovornosti.
  • 04. Koje industrije su pogodne za Adizes metodologiju?
   Adižes metodologija se može primeniti na bilo koju industriju ili nišu, kao i kompanije i organizacije bilo koje veličine.

  Svakodnevno prisutni u 5 zemalja regije

  Poslujemo od 1994. godine a pomogli smo više od 600 organizacija kako u ex. Yu zemljama, tako i u drugim zemljama širom sveta.

  Zajedno možemo puno da postignemo

  Kontaktirajte nas.
  Naš tim će vam pomoći da unapredite poslovanje vaše kompanije ili porodičnog biznisa.