Preloader Close

Aktivacija zaposlenih

Procena zaposlenih

Procena zaposlenih se obično izvodi u slučajevima planiranja karijere zaposlenih, interne selekcije za upražnjena ili nova radna mesta, procesima reorganizacije, spajanja firmi, smanjivanja broja zaposlenih, sastavljanje projektnih timova, prebacivanja ili rotacije zaposlenih na druge poslove… 

U zavisnosti od potreba organizacije koriste se različiti Adizes instrumenti za procenu zaposlenih. Rezultat našeg angažovanja je da pomognemo kompaniji da postavi zaposlene na pozicije gde će davati najbolje rezultate u odnosu na njihove performanse.

Adizes instrumenti nisu psiho-dijagnostički alati, niti instrumenti koji govore o nivou inteligencije zaposlenih. Fokus njihovih rezultata jeste profil zaposlenog sa svojim predispozicijama i potencijalima koje mogu da poboljšaju, kako bi uspešno obavljali svoje trenutne radne obaveze ili bili planirani za druge pozicije unutar organizacije.

Awesome Image
Vodič kroz Adizes metod

Primena metodologije

Preuzmite (1.5 mb)

Faze u proceni zaposenih

Priprema

Klijent vrši odabir zaposlenih koji ulaze u proces procene
ASEE organizuje WEB testiranje

Testiranje

Zaposleni online popunjavaju odgovarajuće ASEE upitnike
ASEE prikuplja i obrađuje upitnike
Koordiniranje sa klijentom u vezi pristiglih popunjenih upitnika

Karijerni razgovor

Koristeći se rezultatima testiranja i kroz dirigovani intervju potvrđuje se jedinstven profil kandidata, sa svim njegovim karakteristikama i potencijalima.

Izveštavanje​

U pisanoj formi  ASEE izveštava klijenta o profilima procenjenih zaposlenih.

Hajde da popijemo kafu i bolje se upoznamo.

Popunute formu, naš tim će vas kontaktirati za sve dodatne informacije.

  Česta pitanja

  • 01. Čime se Adizes bavi?
   Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu i uspešno pruža usluge razvoja kompanija i zaposlenih. Od početka radimo i kao deo mreže Adizes Institute iz Santa Barbare, SAD, tako da se deo naših aktivnosti obavlja po licenciranoj Adižes metodologiji. Adizes SEE se bavi: reorganizacijom kompanija baziranom na Adižes metodologiji, projektima unapređenja poslovanja i razvojem kapaciteta menadžera i zaposlenih kroz ciljano kreirene programe i timski rad. Mi smo i pioniri edukativnih i konsultantskih usluga namenjenih porodičnim kompanijama našeg regiona sa svim njegovim specifičnostima u procesu biznis transfera.
  • 02. Gde se nalazite?
   Teritorijalno smo organizovani kroz tri filijale – Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina, sa kancelarijama u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, te centralom u Novom Sadu i aktivno smo prisutni u svim zemljama jugoistočne Evrope.
  • 03. Šta je to Adizes metodologija?
   U svojoj jednostavnosti i praktičnosti, primenjivana od strane Adizes SEE već decenijama. Adižes metodologija pruža dokazan i sistematičan okvir za održivi razvoj organizacija, u kontinuelno menjajućem okruženju. Prihvatajući neminovnost promena, i uvažavajući činjenicu da one mogu dovesti do internih konflikta, Adižes obezbeđuje liderima alate pomoću kojih mogu da se fokusiraju na ključne promene i aktiviranje svih potencijala organizacije. Praktikujući metodologiju na način koji je razumljiv baš svim menadžerima i zaposlenima u organizaciji, pomažemo prevazilaženju otpora neminovnim promenama i doprinosimo kolektivnom radu i individualnoj odgovornosti.
  • 04. Koje industrije su pogodne za Adizes metodologiju?
   Adižes metodologija se može primeniti na bilo koju industriju ili nišu, kao i kompanije i organizacije bilo koje veličine.

  Svakodnevno prisutni u 5 zemalja regije

  Poslujemo od 1994. godine a pomogli smo više od 600 organizacija kako u ex. Yu zemljama, tako i u drugim zemljama širom sveta.

  Zajedno možemo puno da postignemo

  Kontaktirajte nas.
  Naš tim će vam pomoći da unapredite poslovanje vaše kompanije ili porodičnog biznisa.